Matthews ha superat els seus rivals a la meta situada a Arcos de la Frontera
Matthews ha superat els seus rivals a la meta situada a Arcos de la Frontera.
Ciclisme

Michael Matthews guanya la tercera etapa de la Vuelta i és el nou líder de la classificació general

Michael Matthews ha guanyat la tercera etapa de la Vuelta per davant de Daniel Martin i el Purito Rodríguez, i és el nou líder de la classificació general. El ciclista australià de l'Orica Green Edge ha estat el més fort a la línia d'arribada situada a Arcos de la Frontera i ha desbancat del liderat Alejandro Valverde

Actualitzat

Michael Matthews ha guanyat la tercera etapa de la Vuelta per davant de Daniel Martin i el Purito Rodriguez i és el nou líder de la classificació general. El ciclista australià de l'Orica Green Edge ha estat el més fort a la línia d'arribada situada a Arcos de la Frontera i ha desbancat del liderat Alejandro Valverde, que ha entrat a set segons del vencedor.

Després de gairebé 198 quilòmetres de recorregut, el quilòmetre final, amb un percentatge del sis per cent, ha evitat que el triomf d'etapa es decidís en un esprint massiu. Amb els velocistes descartats, l'equip Katusha ha treballat de valent buscant la victòria d'etapa amb el Purito Rodríguez, però el ciclista català no ha pogut rematar la feina i finalment ha creuat la línia de meta en tercera posició, que li permet esgarrapar 4 segons de bonificació a la classificació.

Després d'una tercera etapa marcada per la calor i el fort vent, aquest dimarts es disputarà la quarta etapa entre Mairena del Alcor i Còrdova, de 164,7 quilòmetres.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut