Messi va evitar les burles de De Paul als brasilers (EFE/Sebastiao Moreira)
Futbol internacional

Messi va frenar càntics despectius contra el Brasil en la celebració a Maracanà

El capità de l'Argentina va demostrar la seva esportivitat i va aturar l'intent del seu company de selecció Rodrigo de Paul de burlar-se dels brasilers

Redacció Esport3Actualitzat

Leo Messi ha estat el líder indiscutible de la selecció argentina, que s'ha proclamat campiona de la Copa Amèrica a Maracanà. El 10 ha exercit de capità de l'"albiceleste" fins i tot durant l'eufòrica celebració sobre la gespa de l'estadi, on va haver d'aturar un dels seus companys que volia fer uns càntics despectius contra el Brasil.

En unes imatges que s'han fet virals, es pot veure com els jugadors argentins canten eufòrics "dale campeón, dale campeón", quan de sobte el jugador de l'Udinese Rodrigo de Paul es passa de frenada al crit de "brasilers, brasilers...", intentant que la resta de companys s'afegeixin a la burla. En aquest moment és quan Messi reacciona ràpidament i li diu de forma taxativa "no, no", amb gestos clars, que no continuï rient-se dels rivals.

La ràpida reacció de Messi va servir per evitar la burla als brasilers i per centrar-se en la celebració argentina, sempre tenint el màxim respecte cap a l'adversari.

 

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut