Barça

Messi: "Si no canviem moltíssim, també perdrem el partit contra el Nàpols en la Champions"

El capità del Barça s'ha mostrat molt crític després de la desfeta contra l'Osasuna al Camp Nou. "Ja vaig dir que, si seguíem així, seria difícil guanyar la Champions. S'ha demostrat que no ens dona ni per a la Lliga. Hem estat un equip molt irregular i molt dèbil tota la temporada", ha confessat el "10" blaugrana.

Redacció Esport3Actualitzat

No és gaire amant dels micròfons, però no ha dubtat en donar la cara després de la patacada al Camp Nou contra l'Osasuna. Un cop perduda la Lliga, Leo Messi no s'ha mossegat la llengua i ha estat molt crític.

"No volíem acabar la Lliga d'aquesta manera, però aquest partit marca com ha estat tot l'any. Hem estat un equip irregular i molt dèbil. Ens guanyen per intensitat i per ganes. Hem perdut punts on no els hauríem de perdre".

Ara només queda la Champions per no tancar un temporada en blanc. I, a poques setmanes del duel contra el Nàpols, Messi  ha fet una advertència.

"Ja vaig dir que, si seguíem així, seria difícil guanyar la Champons. S'ha demostrat que no ens dona ni per la Lliga. Si no canviem moltíssim, també perdrem el partit contra el Nàpols".

El gol de falta no ha estat consol per a Messi, que ha demanat "fer autocrítica, començant pels jugadors". "El Madrid ha fet el que havia de fer i, després de l'aturada, no ha perdut cap partit, però nosaltres també hem ajudat perquè s'enduguin la Lliga", ha confesat, força molest, l'astre argentí.

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut