Els dos jugadors blaugranes seran els responsables de liderar les seves seleccions
Futbol

Messi reapareixerà amb l'Argentina en un clàssic d'alt risc davant del Brasil de Neymar

El dia 10, hi haurà un Brasil-Argentina corresponent als partits classificatoris per al mundial de Rússia amb presència dels dos davanters blaugrana, a més de Mascherano i Demichelis

Ramon AngladaActualitzat

Després de la 11 jornada de Lliga, on el Barça visitarà el camp del Sevilla en el primer cap de setmana de novembre, hi tornarà a haver una nova aturada de la competició domèstica per donar entrada als partits classificatoris per al mundial de Rússia 2018. En aquestes dates el Brasil i l'Argentina s'enfrontaran, el dijous 10 de novembre, a l'estadi brasiler del Mineirao. Les dues seleccions han donat la llista de convocats, on hi apareixen Neymar a la "canarinha" i Messi i Mascherano per a la selecció albiceleste.

Ambdues llistes han sortit publicades aquest divendres. El conjunt nacional entrenat per Edgardo Bauza jugarà al Brasil el dijous 10 i el dimarts dia 15 jugarà com a local contra Colòmbia, en aquests partits Bauza ha decidit comptar també amb el jugador de l'Espanyol Martín Demichelis. Per la seva part, la selecció d'Adenor Bacchi 'Tite', jugarà al Perú, també el dia 15, després d'enfrontar-se als seus grans rivals sudamericans.

L'Argentina està en una situació delicada després d'haver empatat contra el Perú (2-2) i perdut contra el Paraguai (0-1) en les dues últimes jornades en què Messi, per lesió, no va participar.

 

Anar al contingut