Barça

Messi: "Barcelona m'ho ha donat tot, però algun dia m'agradaria tornar a l'Argentina"

El crac argentí del FC Barcelona és el protagonista d'un extens reportatge de la prestigiosa revista nord-america "Sports Illustrated" en què repassa els seus orígens fins a convertir-se en el millor futbolista del món

Actualitzat

La prestigiosa revista nord-americana "Sports Illustrated" ha dedicat un extens reportatge a la figura de Leo Messi on repassa els seus orígens, el fitxatge per al Futbol Club Barcelona i els vincles que té amb el club on s'ha format com a futbolista. En el vídeo realitzat per Sports Illustrated apareix la veu de Joaquim Maria Puyal narrant alguns dels gols de Leo Messi. El narrador de LaTdP de Catalunya Ràdio acompanya les imatges d'un jove Messi marcant els seus primers gols com a futbolista.

En el reportatge, el davanter parla de la importància del Barça a la seva vida i es mostra molt agraït: "Barcelona m'ho ha donat tot. Vaig créixer aquí, m'he fet aquí i tinc la vida a Barcelona". Messi també diu que el naixement dels seus fills li ha canviat la vida i reconeix que és molt feliç amb la vida familiar que té. Tot i això, Messi reconeix que li agradaria tornar "algun dia a l'Argentina perquè vaig marxar quan era molt jove. Així podria tornar a gaudir de la meva gent, a Rosario".

Finalment, el crac argentí parla sobre la pròxima Copa Amèrica que es disputarà aquest estiu als Estats Units: "Serà una Copa Amèrica especial i, a més, es jugarà als Estats Units, un lloc únic. Intentarem guanyar el títol, seria molt important per a l'Argentina i per al grup actual, s'ho mereix".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut