La copa del Mundial de Constructors ja és de Mercedes (@MercedesAMGF1)
Fórmula 1

Mercedes guanya el Mundial de Constructors 2016, gràcies al podi de Rosberg i Hamilton a Suzuka

Mercedes suma així el seu tercer títol de marques, després de ser la millor el 2014 i 2015. En totes dues temporades, Lewis Hamilton va guanyar el Mundial de pilots; enguany pot ser diferent.

Actualitzat

L'escuderia alemanya Mercedes ha guanyat a Suzuka el Mundial de constructors de Fórmula 1, després de la victòria de Nico Rosberg al Gran Premi del Japó i el tercer lloc del britànic Lewis Hamilton. Amb aquestes dues posicions de podi, l'escuderia suma 593 punts.

La distància de Mercedes respecte al seu més immediat perseguidor, l'equip austríac Red Bull, és de 208 punts, la qual cosa fa impossible a l'escuderia de la marca de begudes energètiques (que té 385 punts) atrapar-lo en les quatre curses que falten (el màxim que es pot sumar per carrera són 40 punts, amb un primer i un segon lloc).

Mercedes suma, així, el seu tercer títol de constructors, els tres aconseguits de manera consecutiva en la curta història de la marca alemanya com a responsable en solitari d'un equip de Fórmula 1. Ja va guanyar el 2014 i 2015, totes dues temporades amb victòria en el Mundial de pilots del britànic Lewis Hamilton.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut