Max Verstappen, a la dreta de la imatge, parlant amb Lewis Hamilton abans del passat Gran Premi de Portugal (Reuters)
Fórmula 1

Max Verstappen treu mèrit als èxits de Lewis Hamilton

El pilot de Red Bull creu que la superioritat del pilot anglès es deu al cotxe: "El 90% dels pilots de la graella guanyarien amb el Mercedes"

Amb Lewis Hamilton a les portes de conquerir el seu setè Mundial de Fórmula 1, sembla difícil que algú pugui qüestionar el nivell del pilot anglès. Però sí que hi ha un adversari que treu part de mèrit als seus darrers èxits. Es tracta de Max Verstappen, que es manté tercer a la classificació general de pilots però que sosté que la incontestable superioritat de Mercedes és el que marca les diferències.

El pilot neerlandès de Red Bull ho resumeix així a la revista oficial de l'F1:  

"No, no estic frustrat per això (no poder estar a l'altura dels Mercedes). Tinc molt de respecte pel que han aconseguit. No estic frustrat per veure Lewis en el Mercedes. Per ser sincers, el 90% de la graella podria guanyar amb aquest monoplaça. No tinc res en contra de Lewis, és un gran pilot, però el cotxe és molt dominant. Bé, potser altres pilots no dominarien tant com ho fa en Lewis, però acceptes la situació en què et trobes i intentes treure el millor de tu. No estic frustrat: estic més aviat concentrat a veure què podem fer millor per vèncer-los."

Verstappen confia que el canvi del reglament a l'F1 limitarà la superioritat de l'equip alemany, però el retard de l'aplicació de les noves normes fins al 2022 encara fan pensar en un altre any sense rèplica per als Mercedes:

"El reglament nou ens donarà més oportunitats. Però l'any que ve serà en essència una extensió d'aquesta temporada. Així que ara desenvoluparem el cotxe fins a final de temporada i això serà en gran mesura amb el que començarem a Melbourne."

Anar al contingut