Max Verstappen busca el seu tercer triomf de la temporada (Reuters)
Motor

Max Verstappen fa el millor temps als primers entrenaments del Gran Premi de Singapur

El pilot holandès ha comandat la sessió al davant de Vettel i Hamilton; Bottas s'ha accidentat i Leclerc ha patit problemes mecànics

Actualitzat

Superada la decepció de les dues últimes curses, Max Verstappen sembla decidit a recuperar la forma. El pilot de Red Bull ha estat el més ràpid a la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de Singapur. Darrere ell, un Sebastian Vettel (Ferrari) eclipsat pel seu company Charles Leclerc en les últimes proves, que busca reivindicar-se en un circuit que li és propici. L'alemany no ha guanyat cap Gran Premi aquesta temporada, però suma quatre victòries a Marina Bay, una més que Lewis Hamilton.

L'anglès és el tercer pilot que ha baixat de 1.41. Hamilton, líder destacat del campionat, ha rodat amb pneumàtics durs, donant a entendre que es guarda un roc a la faixa per a pròximes sessions.

L'altre Mercedes, el de Valtteri Bottas, ha tingut una sortida de pista que ha limitat l'actuació del finlandès, mentre el Ferrari de Charles Leclerc, guanyador de les dues últimes curses, ha tingut problemes mecànics.

 

 

Anar al contingut