Hoquei herba

Maurits Hendriks preselecciona 21 jugadors per al pròxim Mundial de Mönchengladbach

El seleccionador espanyol d'hoquei herba, l'holandès Maurits Hendriks, ha donat la llista de 21 jugadors preseleccionats per disputar el pròxim Mundial a la localitat alemanya de Mönchengladbach. Entre els seleccionats es troba el capità Juan Escarré, que segueix en tractament després d'una lesió al genoll que li va impedir disputar el Champions Trophy el mes de juliol passat a Terrassa. La selecció estarà concentrada al CAR de Sant Cugat fins al dia 18 i el 22 viatjarà a Hamburg, on participarà en un torneig juntament amb Alemanya, Pakistan i Holanda, actual campiona del Champions Trophy.

Actualitzat
Segons ha informat la Federació Espanyola d'Hoquei, Maurits Hendriks haurà de reduir la convocatòria a 18 jugadors abans de viatjar a Mönchengladbach el pròxim 2 de setembre per iniciar la seva participació en el Campionat del Món, que es disputarà del 6 al 17 de setembre.

Espanya forma part del grup A juntament amb les seleccions d'Argentina, Austràlia, Japó, Nova Zelanda i Pakistan i debutarà el 7 de setembre contra l'equip australià, campió olímpic a Atenes 2004 però a qui va ser capaç de derrotar en el partit per la medalla de bronze de l'últim Champions Trophy. El grup B estarà format per Anglaterra, Índia, Corea, Holanda i Sud-àfrica.

La llista de 21 jugadors està formada per:
Porters: Francisco Cortés i Bernardino Herrera.
Defenses: Ramon Alegre, Sergi Enrique, Rodrigo Garza, Héctor González, Xavier Ribas i Albert Sala.
Migcampistes: David Alegre, Miquel Delas, Juan Escarré, Àlex Fàbregas, Kiko Fàbregas i Juan Fernández.
Davanters: Pol Amat, Iñaki Freixa, Oriol Freixa, Santi Freixa, Pau Quemada, Víctor Sojo i Eduard Tubau.
Anar al contingut