MotoGP

Márquez i Rossi desenterren la destral de guerra a Misano

Tots dos pilots han protagonitzat un incident durant la classificació del Gran Premi de San Marino de MotoGP quan han estat a punt de tocar-se i caure

Actualitzat

Marc Márquez i Valentino Rossi han tornat a desenterrar la destral de guerra al circuit de Misano. Tots dos pilots han protagonitzat un incident durant la classificació del Gran Premi de San Marino de MotoGP quan han estat a punt de tocar-se i caure. Tots dos han hagut d'anar a declarar davant la direcció de cursa per explicar la seva versió dels fets.

L'italià s'ha queixat del de Cervera, a qui ha acusat d'arruïnar-li la volta ràpida per assolir la "pole position", mentre que el cerverí estava indignat pel que considera una provocació d'"Il Dottore".

"La sort és que aquesta vegada he pogut evitar la caiguda. Al revolt 6 ell ja tenia la volta suspesa perquè trepitja la gespa. No vull pensar perquè, si penso, pensaré malament. El meu gest no és per demanar perdó, no he fet res malament. És impossible que em sancionin", ha explicat el Tro de Cervera.

La resposta de Rossi en roda de premsa no s'ha fet esperar: "Ell trepitja la gespa a l'11 i jo miro de seguir per dins i després surto. No pensava haver trepitjat la gespa al 6. Ell ha anat a fotre'm la volta i després surt al revolt. Com el 2015? Jo diria com quan em va tirar a l'Argentina."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut