Espanyol

Marqués es perdrà el partit davant el Racing de Santander per lesió

Fernando Marqués no podrà jugar dimecres contra el Racing de Santander per culpa d'una lesió muscular a la cama esquerra, lesió que es va fer durant el partit contra l'Atlètic de Madrid, i és dubte seriós de cara al derbi davant del Barcelona. Els primers exàmens mostren que el madrileny té una lesió de grau 1, tot i que en les pròximes hores se sotmetrà a més proves per confirmar el temps exacte de baixa.

Actualitzat
La baixa del migcampista la cobrirà molt possiblement Ferran Corominas, que ha perdut protagonisme des que va començar la temporada per culpa de les lesions. El de Banyoles tindrà una oportunitat per demostrar a Mauricio Pochettino, tècnic espanyolista, que pot comptar-hi.

D'altra banda, Moisés Hurtado tampoc no es va entrenar perquè arrossega algunes molèsties. En principi, el migcampista català no ha de tenir cap problema per jugar dimecres davant el Racing de Santander.

Tampoc no es va entrenar amb la resta del grup Dani Osvaldo, amb unes molèsties al turmell. El davanter italoargentí, que és baixa de cara al partit de dimecres davant el Racing de Santander per sanció, estarà en condicions de disputar el derbi de dissabte.

Els titulars davant l'Atlètic de Madrid van completar una sessió suau d'entrenament, mentre que els suplents i no convocats es van entrenar amb una mica més d'intensitat. Avui, última sessió preparatòria per preparar el partit davant el conjunt càntabre.

El còmic de l'Espanyol

Derbi al marge, aquest dilluns ha vist la llum la història de l'Espanyol en còmic. Lluís Recasens, Nacho Julià i Sergio Fidalgo repassen 110 anys d'existència amb 47 pàgines tan divertides com reivindicatives. Directius, jugadors i entrenador de l'Espanyol van acompanyar els autors en la presentació.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut