Mark Cuban, propietari dels Dallas Mavericks (Reuters)
Bàsquet

Mark Cuban, propietari dels Dallas Mavericks, surt al rescat de Delonte West, l'exjugador de l'NBA que viu en la mendicitat

El propietari dels Mavericks recull l'exjugador captaire en una benzinera de Dallas i s'ofereix a pagar-li un tractament de desintoxicació

Actualitzat

L'exjugador de l'NBA Delonte West, actualment captaire, va ser recollit aquest dilluns en una gasolinera de Dallas per l'amo de l'equip local dels Mavericks, Mark Cuban, que li va oferir tota l'ajuda perquè pugui acudir a un centre de rehabilitació de drogues. Cuban va confirmar a través de les seves xarxes socials que forma part d'un grup de persones de l'NBA que treballen en el cas de West, que en aquests moments es troba sense llar.

L'objectiu de l'ajuda que s'ha ofert a West és que pugui rehabilitar-se i que, després, recuperi la seva vida i una llar. Fonts pròximes a West han apuntat al portal TMZ que la seva família i amics han estat intentant que West vagi a un centre de rehabilitació de drogues i que Cuban s'ha ofert a pagar-li el tractament.

L'exjugador de l'NBA, de 37 anys, va jugar als Boston Celtics, als Seattle Sonics, als Cleveland Cavaliers i als mateixos Mavericks i va assolir mitjanes de 9,7 punts i 3,6 assistències per partit durant les vuit temporades en la competició.

 

Anar al contingut