Marcus Thuram ha fet el mateix gest que Colin Kaepernick
Marcus Thuram ha fet el mateix gest que Colin Kaepernick
Futbol internacional

Marcus Thuram, fill de Lilian Thuram, fa un gest de protesta contra el racisme en la celebració d'un gol

El davanter del Gladbach, fill de l'exjugador del Barça Lilian Thuram, no ha deixat passar l'oportunitat de reivindicar la lluita contra el racisme en la celebració d'un dels dos gols que ha marcat

Redacció Esport3Actualitzat

Les protestes per la mort de George Floyd estan fent gairebé la volta al món. Des del jugador del Celtics Jaylen Brown, que s'ha afegit a una marxa pacífica a Atlanta després de conduir 15 hores, a d'altres esportistes que mostren el rebuig al racisme a través de les xarxes socials, fins a Marcus Thuram celebrant el seu gol agenollant-se en honor a Floyd. El davanter francès del Borussia Mönchengladbach, fill de l'exjugador del Barça i activista Lilian Thuram, ha mostrat el seu rebuig al racisme imitant Colin Kaepernick. Thuram, després de marcar el primer dels dos gols que ha fet pel seu equip, ha fet el mateix gest que va popularitzar el quarterback dels San Francisco 49ers a la SuperBowl del 2013, amb un genoll a terra i el cap abaixat.

Thuram no ha estat l'únic jugador de la Bundesliga que ha tingut un record per a Floyd. Jadon Sancho, després de marcar el segon gol del Dortmund, s'ha aixecat la samarreta i a sota en portava una altra amb "Justícia per a George Floyd" escrit.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut