Marcelo durant el partit de Copa contra el Barça al Camp Nou (EFE)
Futbol

Marcelo: "Si el Reial Madrid no em vol, que em pagui i tot arreglat"

El lateral brasiler assegura en una entrevista al canal Esporte Interactivo que mai li ha passat pel cap deixar el club blanc, si no és que l'entitat que presideix Florentino Pérez no el vol

Actualitzat

El defensa brasiler del Reial Madrid Marcelo Vieira ha assegurat que "mai" s'ha plantejat sortir del club blanc, però ha precisat que si l'entitat que presideix Florentino Pérez no el vol, que li pagui "i tot queda arreglat".
 
En la mateixa entrevista al canal Esporte Interactivo en què ha revelat que Cristiano Ronaldo va informar de la seva decisió d'abandonar el club madrileny abans de la final de la Lliga de Campions de Kíev, Marcelo ha negat els rumors que el situen a la Juventus, al costat del davanter portuguès, i ha afirmat: "Mai m'ha passat pel cap deixar el Reial Madrid".
 
Tot i això, el lateral brasiler ha reiterat que si el club blanc ja no el vol, acceptarà la decisió i es marxarà. "Si això passa, que em paguin i tot queda arreglat. Jo confio en mi, en el meu treball, però si arriba el dia en què el Reial Madrid no em vol, me'n vaig. Estaré trist, però me n'aniré. Però estic segur que no seré acomiadat", ha afegit.
 
Aquestes declaracions de Marcelo es produeixen en un mal moment esportiu del defensa brasiler, que ja no és titular indiscutible en l'equip blanc i ha rebut moltes crítiques pel seu joc i el seu estat de forma des que va començar la temporada. Marcelo ha negat que no estigui en bona forma, encara que ha reconegut que ha passat moments difícils. "Vaig passar per un període difícil dins del club, dins del meu futbol. Quan no es té confiança les coses no succeeixen com un vol, però ara em sento molt bé", ha explicat.
 

Anar al contingut