Marc Muniesa amb la samarreta del seu nou equip (@muniesa92)
Futbol

Marc Muniesa fitxa pel Lyngby de la Lliga danesa

L'ex del Barça i del Girona torna a Europa després de passar per Qatar

Redacció Esport3Actualitzat

Després de quatre anys a l'Al-Arabi del Qatar, Marc Muniesa començarà una nova aventura futbolística en una destinació poc habitual. El jugador català ha fitxat per un equip de la Lliga danesa, el Lyngby.

L'ex del Barça i del Girona ha firmat pel Lyngby per dues temporades, fins al 2025. Al club danès coincidirà amb Andri Lucas Gudjohnsen, fill del també exblaugrana Eidur Gudjohnsen, i amb un altre islandès, l'ex de l'Everton Gylfi Sigurdsson.

Muniesa ha celebrat el fitxatge amb una publicació a les xarxes socials: "Nous reptes, noves experiències, el mateix desig! Molt content i emocionat de ser aquí!".

El central de Lloret va debutar amb el primer equip del Barça l'any 2009, club que va deixar el 2013 per jugar a l'Stoke City de la Premier League, la seva primera experiència internacional. Després de cinc temporades al conjunt anglès, va tornar a Catalunya per vestir la samarreta del Girona, just abans de fitxar per l'Al-Arabi del Qatar.

En el seu palmarès hi ha dues Lligues espanyoles, una Lliga de Campions, una Copa del Rei, una Supercopa d'Europa i una Supercopa d'Espanya, tot aconseguit amb el Barça. A més, també ha guanyat la Copa de l'Emir de Qatar amb l'Al-Arabi.

Al Lyngby tindrà objectius més modestos. La temporada passada, l'equip es va salvar in extremis del descens, i en aquesta, després de sis jornades, també estan a la part baixa de la classificació.

Anar al contingut