Germans Márquez
Germans Márquez
Motor

Marc Márquez obre la porta a que el seu germà Àlex sigui el seu company d'equip a MotoGP

El campió del món de MotoGP suggereix que el seu germà Àlex pugi a la categoria reina en el seu equip

Actualitzat

L'anunci per sorpresa de la retirada de Jorge Lorenzo deixa l'equip Repsol Honda una vacant que fa que s'hagin disparat els rumors al pàdoc. Aquesta dada, unida a la gran temporada d'Àlex Márquez, flamant campió de Moto2, fa que una de les opcions que més es parlen a hores d'ara sigui un equip format per Marc i Àlex de cara a la temporada que ve.

Preguntat per aquesta opció, el mateix Marc Márquez li ha donat crèdit:

"Honda ha de mirar quina estratègia i quin pla esportiu té: Si agafar un pilot amb més experiència o donar l'opció a un dels joves que pugen amb projecció i donar-li l'oportunitat. Lògicament, dins d'aquests joves hi ha el campió del món de Moto2".

Tampoc Alberto Puig, director esportiu de l'equip Repsol Honda, ha defugit la qüestió:  

"Jo no el miro com a Àlex Márquez. El miro com a campió del món de Moto2. Ho he de contemplar des d'un punt de vista professional. No és que sigui el germà del Marc; és campió del món i així se l'ha de valorar. Ell, com altres pilots, és una possibilitat. Però encara és aviat per prendre aquesta decisió"

Àlex Márquez, però, no és l'única opció ni tampoc la més probable a hores d'ara: Johann Zarco, contractat recentment per Honda LCR per substituir el lesionat Takaaki Nakagami, està fent una gran feina a l'escuderia i seria el candidat experimentat en la llista d'aspirants.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut