Marc Márquez fa un petó al trofeu que l'acredita com a campió del món de MotoGP del 2019 (@MotoGP)
MotoGP

Marc Márquez es corona com a hexacampió del món de MotoGP

El pilot de Cervera ha recollit el trofeu que l'acredita com el millor pilot de la temporada a la categoria reina del motociclisme

Actualitzat

Marc Márquez comença a estar tan familiaritzat amb la granota de pilot com amb el vestit i la corbata, i és que aquest diumenge a la nit el pilot de Cervera ha recollit el seu sisè títol mundial de MotoGP, i vuitè en el seu palmarès, a la tradicional gala final que posa punt final al campionat de motociclisme.

Però els aplaudiments i els guardons del Palau de Congressos de València no només han estat per al gran dels germans Márquez, ja que el petit, l'Àlex, també ha pujat a l'escenari per recollir el títol de campió de Moto2.

Tots dos, a l'espera que es faci oficial el fitxatge d'Àlex Márquez com a nou company d'equip a Honda del seu germà, no tornaran immediatament a Catalunya perquè a Xest els pilots faran proves un parell de dies de cara a la temporada vinent.

A banda dels germans Márquez, el català Maverick Viñales ha recollit la medalla que l'acredita com el tercer millor pilot de la temporada de la categoria reina del motociclisme.

Anar al contingut