MotoGP

Marc Márquez es corona com a hexacampió del món de MotoGP

El pilot de Cervera ha recollit el trofeu que l'acredita com el millor pilot de la temporada a la categoria reina del motociclisme
Actualitzat
Marc Márquez fa un petó al trofeu que l'acredita com a campió del món de MotoGP del 2019 (@MotoGP)

Marc Márquez comença a estar tan familiaritzat amb la granota de pilot com amb el vestit i la corbata, i és que aquest diumenge a la nit el pilot de Cervera ha recollit el seu sisè títol mundial de MotoGP, i vuitè en el seu palmarès, a la tradicional gala final que posa punt final al campionat de motociclisme.

Però els aplaudiments i els guardons del Palau de Congressos de València no només han estat per al gran dels germans Márquez, ja que el petit, l'Àlex, també ha pujat a l'escenari per recollir el títol de campió de Moto2.

Tots dos, a l'espera que es faci oficial el fitxatge d'Àlex Márquez com a nou company d'equip a Honda del seu germà, no tornaran immediatament a Catalunya perquè a Xest els pilots faran proves un parell de dies de cara a la temporada vinent.

A banda dels germans Márquez, el català Maverick Viñales ha recollit la medalla que l'acredita com el tercer millor pilot de la temporada de la categoria reina del motociclisme.