Marc Márquez, amb la nova Honda a Misano
Moto GP

Marc Márquez, decebut amb la nova Honda

La marca japonesa presenta la seva nova moto en els tests de Misano i de moment no és competitiva

Redacció Esport3Actualitzat

Els tests de MotoGP que s'estan fent avui al Circuit de Misano, a Itàlia, poden ser decisius de cara a la continuïtat de Marc Márquez a Honda. El Marc no s'ha esperat a parlar a les sis de la tarda quan acaben les proves, de seguida ha vist clar que la moto que han projectat per al 2024 no és, ara per ara, una màquina per disputar victòries i títols. El de Cervera ha assegurat que té "diverses opcions" per decidir el seu futur.

"Hi ha diverses opcions, no només una, si no ja ho tindria decidit. Acabarem aquest test, aniré cap a casa i caldrà pensar-ho tot bé. Es tracta d'una moto diferent a nivell de pilotatge i a nivell de sensacions damunt de la moto, però els problemes segueixen sent els mateixos respecte a l'Honda RC 213 V."

Márquez ha volgut ser constructiu amb aquesta prova pilot sense amagar que les millores de la nova motocicleta no són visibles.

"El pilotatge és diferent, afrontes els revolts de manera diferent, però el rendiment i el temps per volta, que és el que mana en aquest esport, és el mateix. Hem de continuar treballant. D'un test un pilot sempre n'espera molt, sempre esperes fer un pas endavant pel que fa a temps per volta. De vegades m'ha passat altres anys que les sensacions no són les millors, perquè és una moto nova, diferent, però el temps dirà."

Márquez, vuit vegades campió del món, ha subratllat també la importància de "continuar entenent i millorant" la moto en el futur per apropar-se als temps de referència. "Hi ha canvis, hi ha nous enginyers, hi ha cares noves. Necessito temps per pensar i per avaluar-ho tot de forma correcta i calmada", ha assegurat Márquez en relació amb la seva decisió de continuar lligat a Honda en el futur.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut