Marc Gasol, davant el jugador dels Thunders Mike Muscala
Marc Gasol, controlant amb una sola mà una pilota Spalding (Reuters)
Bàsquet

Marc Gasol veu amb bons ulls la proposta per resoldre l'NBA: "Cada estiu estic acostumat a jugar en una seu única"

El pivot dels Raptors no veu del tot malament reprendre l'NBA en una única seu, proposta que el Sindicat de Jugadors ha arribat a qualificar "d'empresonament"

Xevi BardoletActualitzat

Marc Gasol veu com una solució factible reprendre l'NBA en una seu única com podria ser Las Vegas o el complex de Disney World, a Orlando, la principal proposta que la lliga nord-americana té sobre la taula. Tot i que des del Sindicat de Jugadors s'ha arribat a qualificar d' "empresonament" tenir jugadors, staff i familiars tancats en un sol complex durant setmanes, el pivot de Sant Boi no ho veu tan malament:

"Nosaltres estem acostumats a jugar en una seu única i concentrats cada estiu amb la selecció espanyola. Al final es tracta de buscar la solució més segura."

 

El jugador dels Raptors i president del Bàsquet Girona ha compartit impressions amb aficionats, jugadors i periodistes catalans a través de l'Instagram Live del club gironí, pendent de si pujarà a la LEB Or els pròxims dies:

"A Girona falten instal·lacions esportives per a la gran quantitat de nens i nenes que volen jugar a bàsquet. Ens agradaria poder tenir els nostres propis equipaments. Així també alliberaríem espai per als altres clubs."

En qualsevol cas, el de Sant Boi té molt clar que el seu futur acabarà tenint una etapa a Girona perquè s'hi sent com a casa:

"Jo em vull retirar a Girona independentment de la categoria on estigui. El club va més enllà del nivell en què es trobi.

M'encanta passejar-me pel barri antic de Girona al matí abans d'esmorzar. Quan hi ha silenci i notes el fred i la humitat."

 

El mitjà dels Gasol també ha escollit el pivot més difícil de defensar:

"Potser el meu germà Pau. Era el més complet. No li agradava gaire defensar, però en atac era boníssim."

ARXIVAT A:
Marc Gasol
Anar al contingut