Marc Gasol, aplaudint una acció del seu equip durant el partit contra els Timberwolves (Reuters)
Bàsquet

Marc Gasol no juga amb els Memphis Grizzlies i podria ser traspassat

El pivot català no ha jugat amb els Memphis Grizzlies, alimentant els rumors sobre una possible marxa als Charlotte Hornets

Actualitzat

El termini de traspassos a mitja temporada a l'NBA acaba aquest dijous i un dels que apareixen a més travesses per canviar d'aires és Marc Gasol. Per alimentar encara més els rumors, el pivot català no ha jugat, per descans, al triomf dels Memphis Grizzlies sobre els Minnesota Timberwolves (108-106).

El destí més probable per a Marc Gasol són els Charlotte Hornets, l'equip propietat de Michael Jordan. La directiva dels Grizzlies, de moment, ha admès que han rebut ofertes tant pel de Sant Boi de Llobregat com pel base Mike Conley. A més a més dels Hornets, han aparegut noms de més pes relacionats amb Gasol, com ara els Lakers i els Raptors. El desenllaç de la situació és imminent.

Sense el català, l'equip de Tennessee ha obtingut un ajustat triomf davant els Timberwolves, amb 25 punts i 9 assistències justament de Conley, i 23 punts del "rookie" Jaren Jackson. El triomf, l'ha establert Justin Holiday quan faltava una dècima per al final, en transformar dos tirs lliures.    

Sever correctiu per als Lakers i LeBron

Los Angeles Lakers han perdut de 42 punts a Indiana (136-94), en el correctiu més sever que encaixa LeBron James en la seva llarga carrera professional, just el dia que superava els 32.000 punts anotats a l'NBA. La franquícia californiana s'allunya dels play-offs després d'aquesta derrota, propiciada pels 24 punts de Bojan Bogdanovic i els 22 de Myles Turner. LeBron, de la seva banda, ha obtingut 18 punts, a més de capturar 9 rebots i repartir 7 assistències, abans d'estalviar-se l'últim quart, davant de la superioritat manifesta dels Pacers.

Resultats de la jornada:

Philadelphia Sixers - Toronto Raptors, 107 - 119

Portland Trail Blazers - Miami Heat, 108 - 118

New York Knicks - Detroit Pistons, 92 - 105

Memphis Grizzlies - Minnesota Timberwolves, 108 - 106

Oklahoma City Thunder - Orlando Magic, 132 - 122

Charlotte Hornets - Los Angeles Clippers, 115 - 117

Cleveland Cavaliers - Boston Celtics, 96 - 103

Indiana Pacers - Los Angeles Lakers, 136 - 94

ARXIVAT A:
Marc Gasol
Anar al contingut