Bàsquet

Marc Gasol decideix el triomf dels Memphis Grizzlies sobre els New Orleans Pelicans (108-110) amb un triple doble

El pivot de Sant Boi ha anotat 28 punts, ha capturat 11 rebots i ha repartit 11 assistències, a més de forçar la pròrroga amb un triple i de fer la cistella que ha acabat decantant el partit

Actualitzat

Marc Gasol és ara per ara molt més que un jugador per als Memphis Grizzlies. El pivot català ha estat altre cop el factor decisiu per als Memphis Grizzlies, que s'han imposat de forma ajustada (108-110) als New Orleans Pelicans i ja sumen 14 victòries per 8 derrotes.

Gasol ha anotat 28 punts, però a més ha repartit 11 assistències i ha capturat 11 rebots. Per si no n'hi hagués prou amb el triple doble, el de Sant Boi de Llobregat ha estat el factor doblement decisiu per als seus: primer, amb un triple per forçar la pròrroga, i més tard perquè ha anotat, quan faltava un minut i 20 segons per acabar la segona pròrroga, l'última cistella del partit, que ha acabat decantant un partit igualadíssim.

En Marc, que ha anotat la meitat dels triples que ha intentat (3 de 6) ha comptat amb la col·laboració d'un inspirat Troy Daniels, que ha clavat 7 triples d'11 intents i ha sumaT 29 punts. Pel bàndol oposat, Anthony Davis s'ha enfilat fins als 28 punts i ha agafat 17 rebots, però, com gairebé sempre, s'ha quedat sense el premi de la victòria.

Pau frega el doble doble

També Pau Gasol va tenint cada cop més pes específic en el seu nou equip, els San Antonio Spurs, que han patit per doblegar els Milwaukee Bucks (96-97). En Pau ha anotat 15 punts, en una sèrie de 6 tirs de camp convertits de 9 d'intentats, entre ells 2 triples de 2. A més, ha capturat 9 rebots per a uns Spurs que han tingut en Kawhi Leonard (21 punts) i en LaMarcus Aldridge (18) els principals anotadors i que ja sumen 17 triomfs per 4 derrotes.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut