NBA

Marc Gasol debuta amb triomf al Madison Square Garden

El pivot català no ha estat titular, però en els 18 minuts que ha jugat ha anotat 7 punts i ha agafat 6 rebots; els Spurs de Pau Gasol han perdut contra els Jazz de Ricky Rubio

Actualitzat

Marc Gasol ha debutat aquesta matinada amb els Raptors. El conjunt de Toronto ha guanyat al Madison Square Garden enfront dels New York Knicks (99-104). Kyle Lowry ha liderat la victòria amb 22 punts en un partit en què el pivot català no ha estat titular, però en els 18 minuts que ha jugat ha anotat 7 punts i ha agafat 6 rebots. Amb aquesta nova victòria, el conjunt de Toronto es manté en la lluita pel liderat de la Conferència Est.

Els Spurs cauen contra els Utah Jazz

Els Spurs de Pau Gasol han perdut a Salt Lake City contra els Jazz de Ricky Rubio (125-105). El base de Utah ha fet un bon partit. Ha anotat 16 punts i segueix entenent-se perfectament amb Gobert, que hi ha afegit un doble doble de 21 punts i 13 rebots. 6 assistències ha repartit el del Masnou.

Donovan Mitchell, amb 23 punts, ha liderat la victòria dels Jazz. Tot i el triomf, el conjunt de Ricky Rubio encara és penúltim a la Divisió Nord-oest.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut