Ral·li Dakar

Marc Coma manté el liderat de la classificació general tot i perdre temps en la segona etapa

Després d'un inici espectacular, Marc Coma continua liderant la classificació general del Ral·li Dakar un cop acabada la segona etapa. El pilot d'Avià, però, ha perdut temps respecte als seus rivals en l'etapa més llarga, de 837 quilòmetres. Tot i acabar setzè, Coma segueix tenint un avantatge de mitja hora sobre el seu rival directe, Cyril Despres, dotzè de la general després de tenir una punxada en l'etapa inaugural. En cotxes, Carlos Sainz ha guanyat la segona especial de 237 quilòmetres cronometrats, i s'ha col·locat líder de la general per davant del seu company d'equip, Gilles de Villiers. Nani Roma ha remuntat dues posicions i ja és sisè.

Actualitzat
L'holandès Frans Verhoeven ha estat el guanyador de la segona etapa del Ral·li Dakar 2009 amb un recorregut de 837 quilòmetres entre Santa Rosa i Puerto Madryn. Amb aquest triomf d'etapa, Verhoeven s'ha situat segon de la classificació a gairebé 14 minuts del català Marc Coma, que continua com a líder sòlid de la general. Tot i això, el pilot català no ha tingut un bon dia i només ha estat setzè de l'etapa, a més de 12 minuts del guanyador. Aquest fet l'ha aprofitat el francès Cyril Despres per retallar distàncies a la classificació. El francès s'ha refet d'una nefasta primera etapa, en què va perdre molt de temps per culpa d'una punxada, i ha acabat segon a 41 segons de Verhoeven.

En cotxes, el madrileny Carlos Sainz és el nou líder de la classificació després d'imposar-se en la segona especial de 237 quilòmetres cronometrats. El pilot de Wolkswagen ha pogut eixugar el desavantatge de dos minuts sobre el qatarià Nasser al-Attiyah i lidera la general seguit pel seu company d'equip, Gilles de Villiers. El català Nani Roma ha pogut remuntar dues posicions i ja és sisè.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut