Ral·lis

Marc Coma cedeix gairebé quatre minuts a Gonçalves però manté el liderat del Dakar després de la novena etapa

El pilot d'Avià ara només disposa de 5 minuts i 38 segons d'avantatge sobre el portuguès Paulo Gonçalves, el seu immediat perseguidor a la general i màxim rival en la lluita per la victòria final al Dakar 2015. En cotxes, Nani Roma ha sumat la primera victòria d'etapa seguit per Nasser al-Attiyah, que es referma en el liderat.

Actualitzat

Marc Coma ha defensat amb èxit el liderat del Dakar en motos després de disputar-se la novena etapa, una especial de 450 quilòmetres entre les localitats xilenes d'Iquique i Calama. Tot i que es manté primer de la general beneficiat pels problemes mecànics de Joan Barreda el dia anterior, el pilot d'Avià ha vist com el portuguès Paulo Gonçalves, ara mateix el seu màxim rival per la victòria, li ha retallat gairebé 4 minuts a la classificació. Coma segueix líder, però ara disposa de només 5 minuts i 38 segons d'avantatge sobre Gonçalves.

Precisament un altre pilot portuguès, Hélder Rodrigues, ha guanyat l'etapa i ha sumat el seu segon triomf parcial en aquesta edició del Dakar tot i que no té cap opció a la general, on es troba a més de 3 hores del líder.

Per la seva banda, qui segueix sorprenent amb la seva magnífica actuació en aquest Dakar és Laia Sanz. La pilot de Corbera ha acabat l'etapa d'aquest dimarts en 14a posició i ocupa la vuitena plaça de la classificació a gairebé dues hores de Coma.

Victòria d'etapa de Nani Roma en cotxes

En la categoria de cotxes, primera victòria d'etapa de Nani Roma, que s'ha imposat superant clarament el líder, el qatarià Nasser Al-Attiyah. Roma ha superat en 6 minuts i 27 segons el seu company d'equip. Al-Attiyah, per la seva banda, ha augmentat més l'avantatge sobre els seus perseguidors i, per tant, ha fet un pas més per guanyar el ral·li.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut