Maradona no seguirà entrenant el Gimnasia y Esgrima de La Plata (EFE)
Futbol internacional

Maradona renuncia a seguir com a entrenador del Gimnasia y Esgrima de La Plata

L'astre argentí, de 58 anys, deixa el càrrec després de només vuit partits perquè el president del club, Gabriel Pellegrino, no es presentarà a les eleccions que es faran dissabte

Actualitzat

Diego Armando Maradona ha renunciat aquest dimarts com a entrenador del Gimnasia y Esgrima de La Plata després de dirigir vuit partits perquè el president del club, Gabriel Pellegrino, no es presentarà a les eleccions que es faran dissabte.

"Maradona va dir que si no hi havia unitat renunciava (...) Ell i la seva gent van intentar que el club estigués unit. La unitat va fracassar, hi ha llistes, dissabte hi ha eleccions i qualsevol d'ells dos (els candidats a presidents) va triar un tècnic", ha explicat Pellegrino en roda de premsa.

L'encara president ha revelat que va intentar que totes les agrupacions s'unissin per generar "unitat" i que Maradona continués a la banqueta, però els opositors es van negar a unir-se amb l'oficialisme.

Maradona, de 58 anys, va ser anunciat com a entrenador del Gimnasia y Esgrima La Plata el 5 de setembre passat i en els vuit partits que ha estat a la banqueta ha sumat un balanç de tres victòries i cinc derrotes.

Anar al contingut