Bàsquet

Manel Comas diu que donarà fins a l'última gota de sang per redreçar el Cajasol

Manel Comas torna a ser l'entrenador del Cajasol, de forma oficial després de la presentació, i debutarà contra l'Akasvayu. El tècnic català, que va ser destituït fa poc menys d'un any de l'equip sevillà per insultar la plantilla i faltar el respecte, en concret, a Demetrius Alexander, està convençut que hi ha possibilitats de salvar el Cajasol i redreçar-lo. El "Xèrif" ha assegurat que donarà fins a l'última gota de sang per salvar el Cajasol del descens, ja que l'equip es troba penúltim classificat amb només 4 triomfs de 17 possibles.

Actualitzat

En la presentació, Manel Comas ha indicat que la culpa de la situació del Cajasol no és només del seu tècnic antecessor, l'argentí Rubén Magnano, sinó que "és un problema de tots" i és "una punyalada substituir un company", ha explicat el català. Ha dit també que necessita recuperar homes importants, com Kakiouzis o Betts. A més, segons Comas, de les 17 jornades que queden, el Cajasol n'ha de guanyar 10.

Tot i la sortida del club recent, Comas hi ha continuat tenint una bona relació. I és que en la seva anterior etapa al club, en una roda de premsa, va titllar la plantilla de "gilipolles" i va dir que Demetrius Alexander era un "NAF, és a dir, un negre atlètic fraudulent".

El retorn del "Xèrif"

Manel Comas torna a les pistes, i ho farà, de nou, a Sevilla. El tècnic català s'ha convertit en el nou "xèrif" del Cajasol, justament d'on el van despatxar per alguna de les seves sortides marca de la casa. L'experiència de Comas, però, pot ser bàsica per als sevillans, que en aquesta Lliga ACB només han guanyat quatre partits i n'han perdut tretze.

Després de la destitució per les incendiàries declaracions contra el seus jugadors, ningú a Sevilla es podia imaginar que Manel Comas tornaria a entrenar el Cajasol, però, només un any després, el "Xèrif" torna a l'equip andalús per substituir Rubén Magnano. El tècnic argentí deixa la banqueta andalusa amb uns resultats nefastos: 4 victòries i 13 derrotes que han deixat l'equip en posicions de descens. Magnano arribava a Sevilla amb l'etiqueta d'haver conduït la selecció de l'Argentina a la medalla d'or a Atenes el 2004, però els resultats no l'han acompanyat en la seva aventura a l'ACB. El seu substitut serà el "Xèrif", Manel Comas, tot un veterà de les banquetes i un home capaç de dir les coses tal com ragen. Comas no confia en els miracles, però necessitarà tota l'ajuda possible per treure el Cajasol de la complicada situació en què es troba actualment.

 

Anar al contingut