Maica Garcia celebra un gol en un partit amb la selecció espanyola (@RFEN_directo)
Waterpolo

Maica Garcia és dubte per al Mundial per una lesió en un dit de la mà dreta

La jugadora del CN Sabadell haurà de passar aquest dijous pel quiròfan per operar-se d'una fractura en un dit de la mà dreta que es va fer ahir durant un partit d'entrenament contra Rússia al CAR de Sant Cugat

Actualitzat

La boia catalana Maica Garcia és dubte per al Mundial de waterpolo que es jugarà a Corea del Sud el mes que ve. La jugadora del CN Sabadell haurà de passar aquest dijous pel quiròfan per operar-se d'una fractura en un dit de la mà dreta que es va fer ahir durant un partit d'entrenament contra Rússia al CAR de Sant Cugat.

A Maica Garcia se li posarà una petita placa de subjecció per mirar d'accelerar el procés de recuperació per intentar que arribi a temps per al Mundial de waterpolo, que es disputarà a la localitat coreana de Gwangiu del 12 al 28 de juliol. Només dues setmanes abans de l'inici del Campionat del Món, s'espera que una de les peces bàsiques en els esquemes de Miki Oca no s'hagi de perdre tot el Mundial i que només es perdi els primers partits de la primera fase de grups.

Maica Garcia, de 28 anys, ja va renunciar a disputar l'últim Mundial, el 2017, perquè necessitava descansar després de moltes temporades al més alt nivell.

Anar al contingut