Girona

Machín: "Ens enfrontem al rival que està més en forma per lluitar per Europa"

L'entrenador del Girona avisa dels perills d'un Betis que està en un gran moment i confia que els seus homes donaran una bona imatge i deixaran la desfeta d'Anoeta en una anècdota

Actualitzat

Pablo Machín ha comparegut davant dels mitjans de comunicació el dia abans d'enfrontar-se al Betis i ha descartat definitivament Olunga. Pel que fa al rival, té molt clar que visitarà Montilivi amb la intenció de donar problemes.

"Ens enfrontem al rival que està més en forma per lluitar per Europa. Tenen futbolistes magnífics i ens afalaga que considerin el Girona un rival directe."

Sobre el 5-0 encaixat a Anoeta, el tècnic admet que va ser un cop, però prefereix mirar endavant i concentrar tots els esforços en passar pàgina.

"Ho hem analitzat, ho hem assumit i ara hem d'intentar que no es repeteixi. Vam fer un mal partit i ells el van fer molt bo. No ho oblidem, però ens hem de concentrar en el proper partit i sabem que el rival serà complicat. L'equip segueix dolgut. En tot cas, si tornem a perdre que siguem conscients que hem fet tot el possible per evitar-ho."

En referència a l'onze titular que té al cap de cara al Betis, Machín no ha volgut entrar en els detalls i no ha descartat ni repetir el més habitual per donar-los l'oportunitat de millorar la imatge o bé d'introduir canvis per posar "saba nova". En tot cas, es mostra convençut que els seus homes faran un bon partit i deixaran la mala imatge que van oferir a Sant Sebastià en una anècdota.

 "L'equip ja ha demostrat que és capaç de revertir situacions negatives. A casa som un equip fiable i tenim l'oportunitat de tornar a demostrar les qualitats del nostre equip."

 

ARXIVAT A:
Pablo Machín
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut