L'Uni Girona és a una victòria de classificar-se per a la final de la Lliga (@unigirona)

L'Uni Girona derrota el Mann Filter Saragossa (87-64) i ja té un peu a la final de la Lliga

Fontajau ha pogut celebrar la primera victòria de l'Uni Girona en una de les semifinals de la Lliga Femenina de bàsquet. Les noies del Mann Filter Saragossa només han resistit fins al tercer quart.

L'Uni Girona ha començat amb bon peu les semifinals de la Lliga Femenina, ja que ha superat de 23 punts el Mann Filter Saragossa (87-64). Les catalanes necessiten una victòria més per plantar-se a una final que ja ha jugat les últimes tres temporades. Fins a 5 jugadores de l'equip gironí han aconseguit superar els 10 punts de valoració, la qual cosa dona una idea del bon nivell que han ofert les d'Éric Surís.

El partit s'ha trencat en el tercer quart i les locals han jugat amb més comoditat. Prop de 2.500 seguidors han ajudat l'equip a mantenir el factor pista. El pròxim partit es disputarà dijous a Saragossa. L'Uni Girona hi viatjarà amb l'objectiu de tancar l'eliminatòria. Si ho aconsegueix, en la final es veurà les cares, amb gairebé tota seguretat, amb el Perfumerías Avenida, que domina la seva sèrie (1-0) davant l'Uni Ferrol.