El Deportivo ha perdut la categoria tot i no jugar el seu últim partit de la temporada (@RCDeportivo)
Futbol

El Deportivo baixa a Segona B tot i l'ajornament del seu partit contra el Fuenlabrada

El club gallec ha perdut la categoria tot i no poder disputar el seu matx de l'última jornada, però emprendrà accions legals per defensar els seus interessos esportius perquè considera que la competició està adulterada

Redacció Esport3Actualitzat

Nyap absolut en la Segona Divisió, que viu ara mateix una situació d'escàndol. Aquest dilluns s'havia de disputar amb horari unificat l'última jornada, però una hora abans de l'inici s'ha suspès el Deportivo-Fuenlabrada, un partit decisiu tant pel que fa al descens (on són involucrats els gallecs) com pel que fa al play-off d'ascens. La causa, el positiu de Covid-19 de sis jugadors del Fuenla.

Uns positius que ha obligat al confinament de tot l'equip madrileny al seu hotel de La Corunya, que ha hagut de fer fora la resta de clients. Els madrilenys ja no s'han presentat a Riazor, i tot plegat ha generat una enorme polseguera. Primer s'ha plantejat suspendre tota la jornada, el més assenyat, però al final la Lliga i la Federació només han ajornat el matx de la Corunya fins d'aquí a deu dies.

Hi ha hagut protestes, queixes i comunicats de diversos clubs, com l'Elx, l'Albacete o el Rayo Vallecano, que ha denunciat coaccions de la Lliga perquè disputés el seu partit. I per rematar-ho tot, després, amb els resultats de la nit, el Dépor s'ha convertit en nou equip de Segona B, fet que deixa en intranscendent per als gallecs el partit contra el Fuenlabrada: un clar perjudici per als seus rivals per al play-off: l'Elx i el Rayo. Un autèntic despropòsit.

L'entrenador del Deportivo, Fernando Vázquez, ha parlat directament de campionat adulterat, abans de saber-se equip de Segona B tot i no jugar després de la victòria agònica de l'Albacete a Cadis. El club gallec ja ha anunciat en un comunicat oficial que emprendrà les accions legals que calguin per defensar els seus interessos esportius.

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut