Futbol internacional

Xavi s'acomiada de l'Al-Sadd amb un empat contra l'Al-Duhail (3-3)

Amb aquest resultat, el conjunt entrenat pel tècnic egarenc es manté com a líder de la lliga de Qatar

Xavi LemusActualitzat

Xavi Hernández afrontava el seu últim partit com a entrenador de l'Al-Sadd amb la il·lusió de guanyar-lo i deixar la lliga pràcticament sentenciada. Els duels contra l'Al-Duhail són considerats el clàssic de la lliga qatariana.

Tot ha començat de cara per a l'equip del tècnic egarenc quan Bounedjah avançava el seu equip. Però l'equip local, a través de l'exjugador del Girona Michael Olunga, reaccionava empatant. Un gol en un primer moment anul·lat i, després, validat a instàncies del VAR. Poc després, el mateix jugador feia una rematada que la desviava Pedro Miguel i es convertia en el 2-1. Xavi aprofitava la pausa d'hidratació per donar instruccions al seu equip per aconseguir capgirar el partit. L'expulsió de Luiz Martin ha aplanat el camí per a l'Al-Sadd.

La superioritat numèrica ha donat pas en el segon temps a dos gols consecutius per part del conjunt del futur tècnic blaugrana. Primer, el de l'empat a dos, per part de Khoukhi, i, tot seguit, el 2-3 per mitjà de Tabata. Semblava que el triomf no se li escaparia a l'Al-Sadd. Però a les acaballes, una nova aparició d'Olunga permetia a l'Al-Duhail acabar empatant el partit a tres. Un resultat que no canvia la classificació a la lliga. Xavi Hernández deixarà l'Al-Sadd com a líder del campionat.

 

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut