Barça

Luis Suárez conquereix la segona Bota d'Or de la seva carrera esportiva

El davanter uruguaià del Barça ha acabat com a màxim golejador de la lliga espanyola i de les lligues europees amb un total de 40 dianes, quatre més que Gonzalo Higuaín i cinc més que Cristiano Ronaldo

David CarballoActualitzat

Luis Suárez ha culminat la lliga com a "pichichi" de la competició i s'ha imposat clarament a Cristiano Ronaldo en la lluita per acabar com a màxim golejador del campionat. Amb el seu "hat-trick" a Granada, el davanter uruguaià del Barça ha acabat amb un total de 40 dianes, cinc més que el portuguès, també autor de dos gols a Riazor però que no ha jugat la segona part.

Suárez ha estat una peça fonamental en la consecució del títol de lliga i ha acabat la temporada en un estat de forma excepcional després de marcar 14 gols en les últimes cinc jornades. Un cop assegurat el Pichichi, l'uruguaià també ha conquerit la seva segona Bota d'Or com a màxim golejador de les lligues europees per davant de Gonzalo Higuaín, que n'ha fet 36 amb el Nàpols.

El nou blaugrana és el tercer uruguaià de la història que acaba com a màxim artiller del campionat espanyol després dels seus comaptriotes Da Silva i Diego Forlán.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut