Ciclisme

Luis Leao Pinto guanya la primera etapa de la Titan Desert 2012 amb el mateix temps que Roberto Heras

El portuguès Luis Leao Pinto s'ha imposat en la primera etapa de la Titan Desert 2012, amb inici i final a Merzouga, amb el mateix temps que l'espanyol Roberto Heras. Tots dos han obert una escletxa de més de 13 minuts respecte al tercer classificat a la general i es postulen com els grans favorits per adjudicar-se el triomf absolut d'aquesta edició.

Actualitzat
Pinto i Heras, excompanys d'equip l'any passat i rivals ara, han lluitat per la victòria de la primera etapa fins al final en una jornada vibrant en què un tram de dunes de 4 quilòmetres ha estat decisiu en el desert marroquí.

Malgrat les notables diferències, l'etapa s'ha vist reduïda en 40 quilòmetres per culpa d'una tempesta de sorra que va rebre ahir els participants, i s'ha quedat en 71 quilòmetres, que Pinto ha completat en 2 hores i 23 minuts.

Per darrere, a 13 minuts i 24 segons ha arribat un segon grup, capitanejat per l'exciclista professional Eduardo Gonzalo, i en el qual també es trobava Milton Ramos, Raúl Hernández, Julen Zubero, Fernando Pérez, i Aitor Quintana.

Dilluns es disputarà la segona etapa de la Titan, amb inici a Merzouga i final a Rissani, de 107 quilòmetres, en un terreny de pistes ràpides i pedregoses.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut