Actualitat blanc-i-blava

Luis García arriba a un principi d'acord per ampliar el contracte amb l'Espanyol fins al 2012

Luis García ha decidit posar punt final a les especulacions d'un possible traspàs al València i aquest dilluns ha arribat a un principi d'acord per ampliar la seva vinculació amb l'Espanyol fins al 2012. Només falten per polir petits detalls del nou contracte, però el davanter asturià ja ha acceptat les condicions que li ha ofert l'Espanyol. D'altra banda, Tamudo s'ha entrenat amb normalitat i per al partit de dijous de Supercopa, Valverde podrà comptar amb tots els jugadors.

Actualitzat

Pel que fa a la competició estricta, l'Espanyol afronta la Supercopa amb molta il·lusió i, amb més dies de descans que el Barça, però també amb la convicció que els blaugranes surten com a favorits per guanyar el primer títol de la temporada. Un punt més a favor dels blanc-i-blaus: Ernesto Valverde podrà comptar amb tota la plantilla. A més, l'Espanyol fa un mes que espera aquest partit, però el seu rival no ha estat precisament gaire centrat en la gira americana.

Raúl Tamudo, que va rebre un cop en l'últim partit amistós contra el Palerm, s'ha entrenat amb normalitat i no tindrà cap problema per jugar dijous el primer títol de la temporada.

D'altra banda, entre renovacions i altes noves de socis de l'Espanyol, la xifra ja ha superat els 20.000.





NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut