Presentació de Figo pel Madrid
Figo, presentat amb el Reial Madrid després de la seva polèmica sortida del Barça
Futbol

Luís Figo: "Em vaig sentir extremadament feliç de fitxar pel Reial Madrid"

L'exdavanter portuguès assegura que va ser una decisió personal... i encertada

Redacció Esport3Actualitzat

L'exfutbolista portuguès Luís Figo ha reconegut , en una entrevista a Fox Sports Brasil, que encara se sent "extremadament feliç" del seu traspàs del Barça al Reial Madrid. Ha insistit que la seva polèmica sortida del club blaugrana l'any 2000 va ser una "decisió personal" i que els anys li han demostrat que va ser una elecció encertada. Cinc anys després d'entrar al club blanc, va marxar i apunta l'entrenador Vanderlei Luxemburgo com un dels responsables de la seva sortida.

"L'inici de la meva relació amb ell va ser normal, d'entrenador i jugador, però a poc a poc les coses es van anar deteriorant i vaig acabar sortint del club per les seves decisions, per no jugar. No eren raons tècniques, sinó d'una altra mena. La meva experiència amb Luxemburgo va acabar sent força negativa."

  En aquesta entrevista, Figo ha triat l'exdavanter Ronaldo Nazário com el millor brasiler amb qui ha jugat. El portuguès també ha assegurat que ha tingut la sort de jugar amb alguns dels millors brasilers del món de l'època, com Rivaldo, Ronaldo, Roberto Carlos, Adriano i Giovanni.

 "Ronaldo és el que més m'ha impressionat, tant al Barça com al Madrid. A Barcelona, on no va patir gaires lesions, va mostrar totes les seves qualitats. No necessitava fer gaire per marcar diferències. Això és ser especial."
 

  Justament amb Roberto Carlos van coincidir fa un parell de dies, després d'un llarg confinament.

 

Figo ha lloat la feina del seu compatriota Jorge Jesús com a tècnic del Flamengo després de guanyar la Lliga brasilera, la Copa Libertadores i arribar a la final del Mundial de Clubs el 2019. Ha lamentat, també, no haver pogut coincidir amb ell.

Luís Figo ha estat molt actiu a les xarxes socials durant els dos mesos i mig de confinament. No ha dubtat a criticar obertament i qüestionar gairebé totes les decisions del govern espanyol, també les esportives.

 




 

Anar al contingut