Luis Enrique, a la sala de premsa, després de la golejada del Barça davant de la Reial Societat
Barça

Luis Enrique: "Tots els rivals de les semifinals són molt perillosos"

L'entrenador del Barça ha aplaudit el partit que han fet els seus jugadors davant de la Reial Societat

Actualitzat

Després del recital de gols del Barça davant de la Reial Societat, Luis Enrique no ha amagat la seva satisfacció a la roda de premsa de després del partit.

A l'hora de valorar l'enfrontament, el tècnic blaugrana ha destacat el segon temps: "M'ha agradat molt més la segona part que la primera. El mèrit ha estat de la Reial Societat, que ens ha sabut pressionar molt amunt. Després del descans, ells han canviat d'estratègia i han preferit fer home contra home, cosa que ens ha obert molts més espais".

Sobre l'experiment de posar de migcentre Mascherano al costat de Denis i André Gomes, Luis Enrique s'ha mostrat exultant: "Mascherano ha estat espectacular, estic molt content amb el mig del camp, amb Denis i André Gomes també. Rakitic també ha aportat molt amb la seva entrada".

Responent a la pregunta sobre si el migcampista gallec, amb la gran actuació que ha tingut, era el relleu d'Andrés Iniesta, l'entrenador del Barça no ho descarta, però té molt clar que el manxec és "Harry Potter". Tant de bo Denis es converteixi en el seu successor. Està en el bon camí."

Després d'assaborir la victòria, ja toca pensar en les semifinals i també en una possible final de Copa que podria ser un duel entre dos equips que han passat per les mans de Luis Enrique: "M'agradaria molt, perquè, si guanyéssim nosaltres, estaria supercontent, i, si guanyés el Celta, per a mi seria una gran alegria".

Però, per guanyar-se un lloc a la final, abans caldrà superar un últim entrebanc, i el tècnic asturià prefereix tocar de peus a terra: "El Barça i l'Atlètic són els grans, però, veient com juga el Celta, l'hem de tenir molt en compte, i la sorpresa és l'Alabès. Costa molt arribar a les semifinals; per tant, qualsevol rival pot ser molt perillós".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut