Mundial 2022

Luis Enrique: "Tothom que hi entengui de futbol sap que som un rival complicat"

El tècnic asturià s'ha mostrat molt satisfet amb el gran debut d'Espanya davant Costa Rica, però ha posat èmfasi en el fet que l'equip ha de seguir concentrat

Redacció Esport3Actualitzat

Debut històric de la selecció espanyola al Mundial de Qatar. Amb gols de Ferran, per partida doble, Dani Olmo, Asensio, Gavi, Carlos Soler i Morata, els de Luis Enrique han atropellat Costa Rica (7-0) en un partit per emmarcar.

El tècnic asturià, en la roda de premsa postpartit, ha assegurat que "quan surten així les coses, el futbol es converteix en un esport meravellós" i, tot i que s'ha desfet en elogis cap als seus jugadors, ha deixat clar que no poden perdre la concentració abans d'enfrontar-se amb Alemanya.

El partit

"Hem estat excepcionals amb la pilota, en la pressió i en les finalitzacions. Espanya no acostuma a començar amb una victòria, i avui hem trencat la ratxa."

Els elogis debiliten

"Tot el que sigui energia positiva està molt bé, però demà comencem els entrenaments per preparar el partit contra Alemanya. L'elogi debilita, però tothom que hi entengui de futbol sap que som un rival complicat."

L'onze contra Alemanya

"Segurament no repetiré alineació contra Alemanya. No jugarem set partits amb onze, anirem canviant."

El paper de Jordi Alba

"És el millor lateral esquerre amb la millor última passada. Ha participat en tots els gols, ha estat espectacular."

El debut de Balde

"S'ha de cuidar Jordi Alba. Amb Balde hem parlat poc, però ja es veu que és un avió. Hem pensat que era el millor moment per al seu debut."

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut