Luis Enrique durant la roda de premsa d'aquest migdia
Luis Enrique durant la roda de premsa prèvia al partit de Mestalla
Barça

Luis Enrique: "La incertesa de la disposició que farà Prandelli és un inconvenient"

El tècnic blaugrana ha advertit de la perillositat del València pel poc temps que porta treballant sota les ordres de l'italià Cesare Prandelli

Ramon AngladaActualitzat

L'entrenador del Barça, Luis Enrique, ha comparegut aquest divendres en la roda de premsa prèvia al partit d'aquest dissabte (16.15) al camp del València. El proper rival no passa per una bona situació esportiva, i és que Cesare Prandelli és el tercer entrenador d'aquesta temporada, amb tan sols un partit entrenat per l'italià. Respecte això el tècnic blaugrana ha manifestat que "tot i la situació del València, disposen de jugadors d'una gran qualitat i la incertesa de la disposició que farà Prandelli és un inconvenient." Però que "l'equip sortirà com sempre, a jugar des del darrere."

Contra el City, el Barça va rebre una pressió molt alta i de cara aquest cap de setmana "la clau tornarà a ser una ràpida circulació i intensitat per superar la pressió rival". Pràcticament no hi ha hagut descans per preparar el partit de Mestalla, però Luis Enrique creu que "es treballa més en la preparació amb vídeos i de tàctica abans del partit que en l'entrenament, l'equip està habituat a jugar cada dos o tres dies", ha sentenciat.

Mestalla és un camp històricament complicat per als blaugranes i en les temporades de Luis Enrique això no ha canviat. L'entrenador ha comentat que "l'ambient a València sempre és molt calent, la seva afició els dóna un suport incondicional i jugar fora de casa sempre és complicat." Preguntat per la rebuda que pot tenir l'exvalencianista Paco Alcácer, no ha volgut fer cap comentari ja que "tothom és lliure d'opinar el que cregui." Ara l'equip encadenarà tres sortides d'altura, a València, Manchester i Sevilla, però el tècnic creu que "s'ha de guanyar sempre perquè de res serveix guanyar com a visitant si a casa no ho fas."

Davant les lesions de Piqué i Jordi Alba la defensa es troba en hores baixes, però el tècnic s'ha mostrat "confiat amb tots els jugadors que disposa, Sergi Roberto es troba bé però fins demà no sabrem si podrà entrar a la llista, Mascherano ja ha demostrat un alt nivell al lateral dret." "La solució és mostrar-se compactes en totes les línies", ha emfatitzat.

Per últim, ha destacat el sopar de germanor de dijous per celebrar la Bota d'Or de Luis Suárez, "una gran nit per festejar el bon ambient i èxits del vestidor."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut