Futbol

Luis Enrique: "Hem fet un partit completíssim"

El tècnic asturià s'ha mostrat molt satisfet del treball dels seus jugadors, mentre Scolari reconeixia la superioritat de l'equip blaugrana

Actualitzat

Luis Enrique s'ha mostrat molt satisfet pel partit jugat pels seus jugadors i així ho ha proclamat a la roda de premsa posterior al partit:  "Hem fet un partit molt complet i vull felicitar els meus jugadors. Hem jugat el partit que volíem. No hem deixat entrar en el joc al rival", ha comentat l'asturià, "El nostre ritme no ha estat lent, però quan un equip està molt tancat, fins que no es desgasta costa. A la segona part hem tingut més espais", ha matisat.

"Sabem que el River Plate tindrà molt suport a les grades, però estem acostumats a jugar amb un bon ambient. També hem notat l'escalf dels seguidors japonesos que ens han vingut a animar", ha explicat el tècnic blaugrana, que ha destacat l'encert de Luis Suárez: "És un 'killer'. és capaç de convertir en gol jugades aparentment sense perill."

Scolari: "Als grans també els passa"

Luiz Felipe Scolari, entrenador del Guangzhou Evergrande, s'ha mostrat resignat davant la superioritat del Barça: "Fins i tot sense Neymar i Messi són un equipàs. Només puc agrair els jugadors la feina que han fet. És dur perdre per 3 a 0 davant el Barça, però als grans equips també els passa", ha dit, en referència al 0 a 4 del Madrid-Barça del novembre.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut