Lliga de Campions

Luis Enrique assenyala l'objectiu del Barça: "Hem de marcar cinc gols"

El tècnic blaugrana veu possible una segona remuntada i demana a l'afició suport incondicional per aconseguir-ho: "Si marquem el primer gol, el Camp Nou farà el segon i el tercer caurà sol"

Actualitzat

El Barça s'aferra al record del París Saint-Germain per confiar en la remuntada contra la Juventus. Luis Enrique apel·la al suport incondicional del Camp Nou i a l'eficàcia dels seus jugadors per sobreviure en la Champions. Aquest és el resum de la roda de premsa de Luis Enrique prèvia al Barça-Juventus, de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions

Serà similar al partit contra el PSG?: "Amb pilota havíem d'estar tranquils i pausats però vam generar bon ritme, i sense pilota havíem d'estar frenètics. Ho vam aconseguir més o menys. Hem de marcar gols, no els quatre com davant el PSG, només tres. Tenint en compte que el rival pot marcar en qualsevol moment, l'objectiu és fer cinc gols."

Caldrà fer el partit perfecte? "No, no fa falta. El que fa falta és ser molt efectiu, generar-li ocasions de gol al rival i provocar-li un estat en què baixi la seva confiança. Això ja hem demostrat que ho podem fer al Camp Nou, i que es torni a viure una nit com la de fa tres setmanes"

Com està la confiança? "Com que parlem de coses que hem viscut fa poc, estem convençuts del que hem de fer i de com ho hem de fer. Potser demà haurem de controlar l'excitació dels jugadors a nivell mental. Preparats."

Quin missatge envia al públic? "Que no marxin en el minut 80. Fins al final ho intentarem. El que vam viure la nit del PSG, tenen una altra oportunitat de viure una nit històrica. Fins al 95, tots junts."

Repte: "Partim de la base que és una eliminatòria, però ara no tenim res a perdre. Això ens allibera de pressió. Nosaltres només tenim una sola opció, que és atacar, atacar i atacar".

Què el preocupa més de la Juve?: "Abans d'un partit hem de tenir la tranquil·litat per analitzar-ho tot i demà veurem si ens en sortim."

Es pot parlar de miracle?: "Demà és la tornada d'una eliminatòria que es va perdre 3-0. Són coses possibles."

Hauria preferit més temps per preparar el partit?: "Home, hauria preferit un mes i unes vacances a les Maldives, però ja sabíem que a l'abril tindríem un calendari carregat. Tenim dos dies i és el que hi ha. El que està clar és que arriscarem".

Baixada en defensa: "Depenent de l'estat i la dinàmica, els sistemes són secundaris. Ara estem en una dinàmica en què els rivals amb poc ens fan gols i això ho hem de millorar si volem tenir èxit".

Creu que l'eliminatòria és a l'abast?: "Sí, segur. Si fem el primer gol, el segon el farà el Camp Nou i el tercer caurà sol."

Com espera la Juve?: "Doncs no ho sé, però si Allegri diu que aniran a fer 2 gols, en necessitarem 6. Esperem una nit molt especial per als culers".

Busquets: "Recuperar Busi sempre és una molt bona notícia, és dels jugadors més intel·ligents a nivell tàctic que tenim i una peça bàsica en el nostre joc. Com més coses pugui fer ell, millor per a tots".

Mascherano: "És bona notícia. Ha pogut recuperar-se. Està en perfecte estat i demà estarà disponible."

La remuntada és possible si Messi no està en el millor dia: "Tot és possible en el futbol però per fer una remuntada necessito al màxim de jugadors possibles en la seva millor versió. I Messi, encara jugant al 25% encara ens aportaria coses perquè és únic".

Quines qualitats té Higuaín?: "No és el millor dia per lloar les qualitats d'Higuaín. T'ho contesto un altre dia."

Confia en el Bayern?: "Hi ha partit avui? Estic centrat en el Barça, que prou feina tenim."

Ha triomfat en el seu cicle al Barça? "Ara em centro en demà. Ja tindrem temps de valorar-ho al juny."

Què el va impressionar de la Juve a l'anada?: "Va fer un gran primer temps i nosaltres intentarem millorar les nostres prestacions. És un equip gran que sap jugar amb pilota i sense".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut