Espanyol

L'RCD Espanyol s'imposa a l'AE Prat en l'últim entrenament abans de començar l'stage de pretemporada (4-0)

Piatti, Batistao (2) i Jordan han fet els quatre gols de l'Espanyol. Arbilla ha tornat a jugar després de 9 mesos lesionat. Després de guanyar el Prat, els de Quique Sánchez Flores viatgen a Holanda, on jugaran 3 partits en 6 dies.

Actualitzat

La plantilla de l'RCD Espanyol ha tancat aquest dissabte les dues primeres setmanes de preparació de pretemporada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb un partit a porta tancada contra l'AE Prat. Els blanc-i-blaus s'han imposat per 4-0 amb gols de Piatti, Leo Batistao (2) i Jordan. 

A més, aquest partit ha suposat el retorn del lateral dret Anaitz d'Arbilla. El jugador de l'Espanyol ha tornat a jugar després de 9 mesos de no fer-ho per una lesió al tendó d'Aquil·les. El jugador, que porta una setmana treballant amb el grup, ha confessat que està "feliç": "Estic entrenant-me al màxim, sense tenir molèsties. Necessitava aquestes sensacions, fer una carrera neta, retrocedir, etc. Aquests dies ho he fet com ho feia abans", ha confirmat el navarrès.

Aquest partit és el punt final per als de Quique Sánchez Flores de dues setmanes d'intensa preparació abans d'afrontar els amistosos ja firmats de pretemporada. A partir d'aquest dilluns l'equip viatjarà a Holanda, on disputarà tres partits. El 26, contra el FC Utrecht, el 28 amb el Almere City i el 30, contra el SBV Excelsior de Rotterdam.

Aquest any, l'Espanyol ha confirmat que no organitzarà el trofeu Ciutat de Barcelona, el partit que servia per presentar-se davant de la seva afició, per problemes de calendari. Aquest clàssic de l'estiu es juga, ininterrompudament, des de 1974.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut