Lebron James es quedarà sense play-off (Reuters)
NBA

Los Angeles Lakers de Lebron James es queden sense play-offs per sisè any consecutiu

Els Lakers cauen amb els Brooklyn Nets (106-111) i consumen seu fracàs aquesta temporada

Actualitzat

La derrota de Los Angeles Lakers davant els Brooklyn Nets (106-111) ha certificat l'absència de l'equip de Los Angeles en els play-offs per sisè any consecutiu. Aquesta derrota, a més, interromp el cicle perfecte del jugador estrella de l'equip, LeBron James que ha estat sempre present en les finals de l'NBA els últims anys. La primera que va disputar va ser el 2006.

La classificació per als play-offs era l'objectiu mínim pels Lakers aquesta temporada, i a falta de 10 partits ja no poden fer-hi res. Abans d'aquesta ratxa, la segona franquícia més important de la història de l'NBA només s'havia perdut les eliminatòries per l'anell en cinc ocasions en els seus 55 anys d'història.

LeBron James, que va arribar a l'estiu com a principal argument per reconstruir l'equip, deixarà de disputar els play-offs pel títol per primera vegada des del 2006, després d'haver disputat les últimes vuit finals de l'NBA de forma consecutiva.

Dura derrota amb els Nets

James ho ha intentat davant els Nets, amb 25 punts, 9 rebots i 14 assistències, però no han estat suficients perquè els Lakers poguessin col·leccionar una victòria vital.

Anar al contingut