Vermaelen, Mathieu, Dpuglas, Munir i Tello, els cinc jugadors que el Barça no vol
Vermaelen, Mathieu, Dpuglas, Munir i Tello, els cinc jugadors que el Barça no vol
Barça

L'operació sortida se li encalla al FC Barcelona mentre Tello, Mathieu, Munir, Vermaelen i Douglas esperen destí

El Barça no compta amb Tello, Vermaelen, Douglas, Matthieu ni Munir, però encara no ha pogut concretar cap sortida

Actualitzat

Al Barça, l'operació sortida continua encallada. Encara no se n'ha concretat cap. Hi ha jugadors que saben que no entren en els plans d'Ernesto Valverde i pels quals el Barça encara no ha rebut cap oferta, com Douglas i Vermaelen. El Barça disposa de quinze dies per trobar una solució, abans que comenci la pretemporada. Així està la situació de cada jugador:

Tello

Cristian Tello, a qui encara li queda un any de contracte amb el Barça, podria ser el primer a marxar. El Betis el vol i, sobretot, el tècnic Quique Setién vol que Tello sigui un jugador important al club andalús. Tot i que la Fiorentina també estava interessada en Tello, a qui havia tingut cedit aquesta campanya, el club italià no va estar mai disposat a exercir l'opció de recompra de 8 milions. Hi ha una reunió entre totes les parts per parlar del seu traspàs al Betis, que estaria disposat a pagar entre 4 i 6 milions d'euros.

Mathieu

També li queda un any de contracte a Jéremy Mathieu amb el Barça. Però tot apunta que el pròxim destí del central serà a Portugal amb l'Sporting. Aquesta setmana, o com a molt tard a principis de la que ve, el futur del francès quedarà resolt.

Munir

També farà les maletes Munir. Tot i tenir encara 2 anys de contracte amb el Barça, el club blaugrana vol fer caixa amb ell. Descartat pel València, on hi ha jugat cedit, l'equip més ben situat per endur-se'l és el Zenit de Sant Petersburg, perquè l'entrenador Roberto Mancini el vol.

Vermaelen i Douglas

Tant Vermaelen com Douglas han acabat les cessions respectives. Els queden dos anys de contracte a Can Barça i, de moment, no ha arribat cap oferta per a ells. Si res no canvia abans del 12 de juliol, començaran la pretemporada amb els blaugranes.

Anar al contingut