Óscar de la Faya ha cobert amb nota l'expulsió de Dídac
futbol sala

L'Inter s'emporta la Supercopa davant un Barça molt irregular (6-4)

Els madrilenys s'enduen el trofeu després d'una final absolutament boja

Segona final perduda en 18 dies davant del mateix rival al Wizink Center de Madrid. A la Copa d'Espanya, Inter va apallissar el Barça (6-1). Aquesta nit, a la Supercopa, els de Torrejón han tornat a ser millors que el Barça, però amb un resultat més ajustat. Tercer títol que se li escapa a l'equip d'Andreu Plaza aquest 2021.

L'Inter ha començat punxant. Martel ha posat a prova Dídac en una falta directa i en un córner que ha tocat la base del pal i no ha trobat rematador. En la primera arribada clara de perill blaugrana, Mattheus ha avançat el Barça amb un cacau duríssim a l'escaire des de la frontal de l'àrea (0-1, minut 3). Dídac ha sortit d'excursió en un contraatac que ha conduït de pista a pista per a la passada final a Adolfo, que no ha pogut superar Herrero.

En una brillant acció individual, Pito (el pivot que la temporada que ve jugarà al Barça) ha empatat la final després de deixar assegut primer Aicardo i a continuació Dídac, que s'ha quedat a mig camí a l'hora de fer la cobertura (1-1, minut 6). Fer Drasler ha interceptat una passada d'Esquerdinha i ha marxat sol cap a porteria. El seu xut l'ha refusat Dídac, però, a instàncies del VIR -reclamat pel tècnic madrileny Tino Pérez-, els àrbitres han vist que ho ha fet amb les mans fora de l'àrea. Per tant, expulsió amb vermella directa del porter d'Arenys (minut 10). En el seu lloc ha entrat el jove del filial Óscar de la Faya. L'Inter ha aprofitat la superioritat numèrica per remuntar el matx (2-1, minut 11) amb xut duríssim de l'exblaugrana Eric Martel. El mateix Martel ha llançat fora un doble penal després que el Barça es carregués amb la seva sisena falta (minut 14). Jesús Aicardo ha fregat l'empat en un xut que ha sortit fregant el pal (minut 19). De la Faya s'ha lluit abans del descans amb tres aturades de mèrit a Drasler, Pito i Borja. Aicardo l'ha tornat a tenir i també Cecilio en una nova intervenció brutal del porter de 20 anys del Barça.

La segona part ha arrencat també amb De la Faya de protagonista amb dues noves accions decisives. El Barça ha empatat en un cop de sort amb golàs en pròpia porta de Cecilio (2-2, minut 23). Una nova pèrdua de l'Inter ha deixat Aicardo amb tot favor per marcar i ha posat els blaugranes al davant (2-3, minut 23). La final ha embogit i Martel ha restablert l'equilibri després d'una falta molt perillosa (3-3, minut 24). Una errada defensiva del Barça ha deixat en safata un nou gol de l'equip de Tino Pérez (4-3, minut 29). Martel assisteix Saldise -absolutament sol enganxat al pal-, que no perdona. Pito s'ha retirat lesionat al minut 30. Dyego ha aparegut en una genial acció personal que salva Herrero. Els blaugranes s'han carregat amb 5 faltes a 9 minuts del final. El Barça ha tornat a empatar després d'un gran contraatac dirigit per Aicardo. El gadità ha fet una passada profunda a Marcenio, que ha servit en safata el gol a Adolfo (4-4, minut 35). L'Inter, novament, ha marcat en un cop de geni de Cecilio desfent-se de Mattheus i superant la sortida de De la Faya (5-4, minut 37). El cinquè dels madrilenys ha obligat a treure el porter jugador el Barça. Fer Drasler ha sentenciat la Supercopa amb un doble penal molt ben executat (6-4, minut 38). Dyego ha xutat al pal en l'última gran oportunitat blaugrana (minut 40). Res ha canviat.

L'Inter, just campió, amb Eric Martel com a jugador més destacat del matx. El Barça continua sense guanyar els madrilenys aquesta temporada (derrota al Palau i empat a Torrejón a la lliga; i desfetes a la Copa i la Supercopa).