Espanyol

L'expedició de l'Espanyol arriba a Barcelona commocionada per la mort de Dani Jarque

L'expedició de l'Espanyol ha arribat aquest migdia a Barcelona després de suspendre la gira per Itàlia per la mort del seu capità, Dani Jarque, als 26 anys a causa d'un infart. Els jugadors blanc-i-blaus, encara commocionats per la tràgica notícia, s'han desplaçat fins a l'estadi de Cornellà-el Prat i després tots els membres de la plantilla han anat a casa seva. El president del club, Daniel Sánchez Llibre, ha interromput les seves vacances a les illes Canàries per ser al costat de la família espanyolista. Fa menys d'una hora ha sortit de Lanzarote en direcció a Barcelona.

Actualitzat
Els jugadors de l'Espanyol ja han arribat a l'aeroport del Prat després de suspendre la gira italiana en saber la fatal notícia de la mort del seu company i capità Dani Jarque. Després del xoc inicial, aquest matí els jugadors eren més conscients del que havia passat i no es tractava d'un malson sinó de la realitat, la crua i injusta realitat.

A les dotze del migdia, els jugadors i els directius que eren a Florència han agafat un vol xàrter per tornar cap a casa. A l'interior de l'autocar s'han pogut veure les cares de dolor de tots els jugadors i de l'entrenador, Mauricio Pochettino. A l'arribada a Barcelona, un grup d'aficionats pericos els estava esperant per donar-los suport.

La plantilla ha anat ràpidament fins al camp de Cornellà-el Prat, on també els han rebut amb aplaudiments nombrosos aficionats. Els jugadors, molt afectats anímicament, no s'han deixat veure i s'han dirigit cap a casa seva.

El cos de Dani Jarque continua a l'hospital universitari de la ciutat italiana, on se li ha de practicar l'autòpsia. La família del jugador és a Barcelona i està previst que viatgi aquesta tarda cap a Florència. Dos directius del club s'han quedat a Itàlia per rebre-la.

La Generalitat s'ofereix al club per gestionar la repatriació del cadàver

El vicepresident català, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha expressat el condol del govern per la mort del jugador del RCD Espanyol Dani Jarque i ha ofert al club l'ajuda de la Generalitat per fer les gestions burocràtiques per agilitzar la repatriació del cadàver.

En un comunicat, Carod-Rovira trasllada a la família, a la junta directiva del club i a tota l'afició blanc-i-blava el condol per la mort de Jarque, un jugador que, ha dit, "representava tota la força i la il·lusió" de la nova etapa de l'Espanyol, després de la inauguració, fa una setmana, del nou estadi de Cornellà-el Prat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut