Athenea del Castillo en un partit amb el Reial Madrid
Athenea del Castillo en un partit amb el Reial Madrid
Futbol

La rèplica viral d'un exjugador del Barça a la sentència d'Athenea del Castillo

La frase de la madridista prometent que no jugaria al Barça "ni que fos l'únic equip del món" provoca una allau de respostes enginyoses

Redacció Esport3Actualitzat

Tenia tots els ingredients per convertir-se en la declaració més comentada de la xarxa i així ha estat. La frase de la futbolista del Reial Madrid Athenea del Castillo assegurant que "mai jugaria al Barça, encara que fos l'únic equip que quedés al món" ha rebut l'aprovació de seguidors blancs i milers de rèpliques del sector blaugrana.

Entre les que s'han fet més virals, la del migcampista ja retirat Marc Crosas, que va debutar amb el primer equip culer a les ordres de Frank Rijkaard. L'ara professional dels mitjans a Mèxic considera que la càntabra "no té nivell" per jugar al Johann Cruyff i li recorda el seu trist balanç contra el Barça: "12 derrotes, 0 victòries, 0 gols i 0 assistències."

Crosas, que acumula centenars de repiulades barrejades amb algun retret, no ha estat l'únic que ha avivat el debat amb la seva piulada. La que va  ser companya d'Aitana Bonmatí a les categories inferiors del Barça i actual narradora de la Kings League a 3Cat, Maria Garrido, ha publicat una piulada ironitzant amb la sentència de Del Castillo.

 

 

Anar al contingut