Virginia Torrecilla, celebrant un títol (Europa Press)
Virginia Torrecilla, celebrant un títol (Europa Press)
futbol

L'exblaugrana Virginia Torrecilla anuncia la seva retirada amb 29 anys

L'exjugadora del Barça ha explicat que continuarà lligada al món del futbol

Virginia Torrecilla ha decidit posar punt final a la seva carrera com a futbolista. Amb 29 anys, l'exjugadora del Barça ha anunciat que ha decidit penjar les botes. 

La seva carrera, i la seva vida, han estat marcades per un càncer cerebral que li van detectar l'any 2020. Dos anys després, va tornar a jugar com a futbolista professional, en un retorn que va ser una història de pel·lícula i tot un exemple de superació. 

"Avui m'acomiado del futbol professional després de 14 anys. Seguiré vinculada a aquest esport que tant m'ha donat. Fins aviat."

La jugadora mallorquina ho ha fet públic en un vídeo a les xarxes socials. Torrecilla apareix amb les samarretes dels equips amb els quals ha jugat i fotografies de tots els anys en què ha estat professional. Ella mateixa ha explicat que continuarà vinculada al món del futbol, tot i que des d'una altra vessant.

Va ser futbolista del Barça entre 2012 i 2015. Després de passar pel Montpeller francès i l'Atlètic de Madrid, ha acabat la seva carrera al Vila-real a Primera Divisió. També ha estat internacional amb la selecció espanyola en 68 partits. 

Anar al contingut