Lewis Hamilton, un abanderat en la lluita contra el racisme (Reuters)
Motor

Lewis Hamilton participa en la marxa contra el racisme de Londres

El sis vegades campió del món s'uneix al moviment Black Lives Matter i es manifesta d'incògnit: "Em vaig sentir orgullós de ser allà"

Redacció Esport3Actualitzat

Una fotografia penjada al seu compte de Twitter, on se'l veu amb una gorra, amb ulleres de sol i un mocador tapant-li la cara. D'aquesta manera, de rigorós incògnit, Lewis Hamilton s'ha manifestat a la marxa pacífica contra el racisme d'aquest cap de setmana a Hyde Park. El sis vegades campió del món de Fórmula 1 ha donat suport obertament a la campanya Black Lives Matter.

Vaig anar a Hyde Park per la protesta pacífica i em vaig sentir tan orgullós de veure en persona tanta gent de totes les races i procedències que donaven suport a aquest moviment. Em vaig sentir orgullós de ser allà, on vaig reconèixer i donar suport al moviment Black Lives Matter i el meu patrimoni negre. Vaig ser molt feliç de veure gent de totes les edats manifestant-se amb signes de Black Lives Matter i defensant-los tan passionalment com jo. També em vaig alegrar de veure tants simpatitzants blancs a favor de la igualtat de tots. Va ser realment emotiu. Soc molt positiu, el canvi arribarà, però ara no podem parar. Seguim empenyent.

Anar al contingut