Lewandowski
Lewandowski saludant els aficionats del Barça (EFE)
Barça

Lewandowski explica els canvis en els entrenaments del Barça

El davanter polonès ha parlat a la roda de premsa sobre la seva situació i la del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Robert Lewandowski ha renascut en l'últim tram de la temporada. Després de marcar uns registres impropis per la seva figura a finals del 2023, el polonès ha tornat a recuperar l'hàbit golejador aquest 2024. Són 18 partits els que ha disputat i ha participat en 15 dianes de l'equip blaugrana, amb un total d'11 gols i 4 assistències.

Després de firmar un dels seus millors partits del curs contra l'Atlètic de Madrid, aquest dilluns ha comparegut a la roda de premsa de la selecció polonesa. Un equip que en aquesta parada es juga la repesca per entrar a l'Eurocopa 2024.

La reflexió de Lewandowski

El davanter culer ha fet esment del seu canvi de nivell en el transcurs de la temporada i ha explicat la importància d'haver passat el Nadal amb la família.

"El temps que vaig passar a Nadal amb la família em va donar moltes respostes a les preguntes que van sorgir l'any passat. Sabia què havia de millorar, què no va funcionar i per què va succeir. Sabia que havia de canviar una mica el meu entrenament, treballar més individualment, fer coses que em fessin sentir millor. No tan sols jo, sinó tot l'equip es beneficia d'això."

L'augment d'assistències i l'actualitat culer

Lewandowski va ser clau en la victòria del Barça l'última jornada de lliga. El polonès va ser protagonista en els tres gols culers. Va fer el segon i va donar l'assistència del primer i la del tercer.

L'atacant també ha parlat del seu augment en el nombre d'assistències, però ha dit que els gols són el més important per a ell.

Quant a l'actualitat culer, ha afirmat que el Barça està entrant en un moment clau de la temporada i demana demostrar la millor versió. A més, ha reconegut la bona sensació de l'equip després de superar moments molt difícils.
 

Anar al contingut