Futbol

L'Estadi de França, on la selecció local jugava contra Alemanya, tancat per l'onada d'atacs terroristes a París

La instal·lació acollia un partit amistós entre les seleccions de França i Alemanya quan hi ha hagut una onada d'atacs terroristes a la capital francesa

Actualitzat

L'Estadi de França ha estat tancat després de l'onada d'atacs terroristes a París, que s'han saldat amb almenys 120 morts i gairebé 200 ferits. Tres bombes han esclatat als voltants de l'estadi provocant quatre víctimes mortals i desenes de ferits. Les detonacions s'han sentit a l'interior del recinte.  

 El president de la República Francesa, François Hollande, que era a la llotja per presenciar el partit amistós entre Alemanya i França, ha estat ràpidament evacuat de la instal·lació.  

El partit ha acabat amb el triomf dels francesos per 2 a 0, amb gols d'Olivier Giroud en el minut 45 i André-Pierre Gignac en el 86. Al final del matx, molts aficionats s'han quedat durant hores a l'estadi esperant poder sortir del recinte, ja que molts accessos estaven tancats per motius de seguretat.

La selecció alemanya, que hores abans havia sigut desallotjada del seu hotel per una amenaça de bomba, va passar la nit al vestidor de l'estadi abans de tornar aquest dissabte al seu país.  

Un testimoni d'excepció dels fets ha estat el gironí Xavier Aguilar, àrbitre assistent de Mateu Lahoz, que ha dirigit el partit.  

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut